Traduceri rusa

Traduceri rusa

Doriti traduceri rusa pentru documentele dvs.?

Pentru traduceri rusa de calitate, biroul nostru de traducatori va vine in intampinare cu o echipa profesionista de traducatori cu experienta, autorizati de Ministerul de Justitie din Romania.

Garantam ca va oferim traduceri rusa atent realizate, indiferent ca apartin domeniului medical, juridic, tehnic, economic etc.

Tot la noi puteti apela si pentru servicii de interpretariat rusa pentru conferinte, intalniri oficiale sau alte situatii pentru care aveti nevoie de un interpret rusa.

Ne puteti contacta si pentru legalizarea, supralegalizarea sau apostilarea traducerilor dumneavoastra.

De asemenea, va putem oferi si traduceri rusa online pentru traduceri urgente. Un traducator din cadrul echipei noastre va va prelua comanda cat mai repede posibil si va efectua o traducere competenta care sa corespunda perfect cu textul-sursa.

Solicitati acum oricare dintre aceste servicii si veti beneficia de o abordare profesionista a nevoilor d-voastra, la cele mai bune preturi de pe piata.

Va asteptam nu doar pentru a va oferi traduceri rusa, ci si pentru traduceri din/in alte limbi.

Despre limba rusa

Cateva dintre statele foste membre ale URSS folosesc inca limba rusa ca limba internationala. URSS-ul includea state precum: Federatia Rusa, Republica Azerbaijan, Republica Armenia, Republica Belarus, Georgia, Republica Kazahstan, Republica Moldova, Republica Tajikistan, Turkmenistan, Ucraina etc.

Multe dintre aceste popoare folosesc rusa in mediile sociale, politice, stiintifice, tehnice, culturale. Influenta limbii ruse asupra limbilor materne din aceste tari a fost pozitiva, mai ales in domeniile prezentate mai sus. Vocabularele limbilor au preluat multe cuvinte din rusa.

Potrivit revistei “Language Monthly”, aproximativ 300 milioane de oameni vorbesc rusa, ceea ce o claseaza pe locul al cincilea, ca raspandire, iar 160 milioane  de oameni considera limba rusa ca limba lor nativa.

In ceea ce priveste dialectele limbii ruse, acestea au aparut in partea europeana a Rusiei, in sec al XIV-lea. Se impart in doua grupe majore: dialectele sudice si cele nordice. Cei ce folosesc dialectul nordic pronunta litera “o” accentuat si vorbesc, in general, mai repede decat cei din Sud.