Traduceri rusa romana

Traduceri rusa romana

Doriti traduceri rusa romana pentru actele dvs.?

Daca aveti nevoie de traduceri rusa romana, ne puteti solicita serviciile cu incredere!

Va asiguram ca va vom oferi traduceri rusa romana de calitate, efectuate de traducatori profesionisti, autorizati de Ministerul de Justitie din Romania. Indiferent de domeniu (juridic, economic, tehnic, medical), traducerea dvs. va fi livrata/ efectuata rapid.

Va putem oferi chiar si legalizarea, supralegalizarea sau apostilarea traducerilor.

Pentru a economisi timp, ne puteti solicita traduceri rusa romana si online.

Va propunem sa colaboram, nu doar pentru a comanda traduceri rusa romana de calitate, ci si pentru celelalte servicii pe care le oferim. Fie ca este vorba de interpretariat, legalizare, supralegalizare, apostilare, sau traduceri din/ in alte limbi, va stam mereu la dispozitie.

Cultura poporului rus are anumite particularitati in ceea ce prieveste intalnirile de afaceri. Astfel ca pentru ca o intalnire sa aiba loc, este necesara o programare. E bine ca programarea sa fie facuta cat mai devreme cu putinta. De asemenea stabilirea unei intalniri cu un membru al guvernului dureaza, de regula, 6 saptamani iar intalnirile trebuie sa fie confirmate cu o zi sau doua inainte.

Este bine de stiut faptul ca prima saptamana din mai trebuie evitata in stabilirea intalnirilor, intrucat atunci sunt mai multe sarbatori publice. Punctualitatea este foarte importanta pentru rusi, iar programarile rusesti sunt intr-o continua schimbare si toate lucrurile dureaza mai mult decat este planificat. Inainte de a incepe o discutie despre afaceri, rusilor le place sa isi  cunoasca posibilii viitori parteneri. Acestia se asteapta la prezentari lungi si detaliate, incluzand o istorie a subiectului in cauza. Intalnirile sunt, frecvent, intrerupte. Pentru ei este o obisnuinta sa se ajunga la discutii in afara subiectului in timpul intalnirii/ prezentarii.

O informatie cheie despre lumea afacerilor rusilor o reprezinta faptul ca rusilor nu le place sa fie grabiti, este normal ca intalnirile de afaceri sa dureze mult. La sfarsitul intalnirii se semneaza, de obicei, un protocol, ce reprezinta sumarul a ceea ce s-a discutat.