Traduceri din rusa in romana

Traduceri din rusa in romana

Aveti nevoie de un birou de traduceri care sa va poata oferi traduceri din rusa in romana?

Ati gasit locul potrivit! Noi va putem oferi traduceri din rusa in romana intr-un timp scurt. Mai mult decat atat, ne putem mandri si cu calitatea traducerilor pe care vi le asiguram.

Echipa noastra este formata doar din traducatori cu experienta, autorizati de Ministerul Justitiei din Romania. Astfel, veti primi traduceri din rusa in romana corecte, indiferent de domeniu: juridic, economic, medical etc.

Va putem oferi si legalizare, supralegalizare sau apostilare pentru traduceri din rusa in romana autorizate.

Pentru traduceri rapide, va rugam folositi serviciul nostru de traduceri din rusa in romana online.

Asteptam sa ne contactati atat pentru a ne solicita serviciile, cat si pentru a ne cere informatii suplimentare.

Literatura ruseasca

Literatura ruseasca este una dintre cele mai influente si dezvoltate literaturi din lume. Istoria literara a Rusiei incepe din secolul al X-lea, insa abia in secolul al XVIII-lea cunoaste o inflorire extraordinara prin operele lui Mihail Lomonosov si ale lui Mihail Fonvizin.

Epoca de Aur a poeziei rusesti incepe cu Alexandru Puskin, considerat a fi fondatorul literaturii rusesti moderne si adesea descris ca un “Shakespeare” sau un “Goethe” al rusilor. Aceasta perioada continua cu poeziile lui Mihail Lermontov si Nicolai Nekrasov. Trebuie mentionate operele dramatice ale lui Anton Cehov si Aleksandr Ostrovski. Nu putem uita proza lui Nikolai Gogol, Ivan Turgheniev, Lev Tolstoi, Fiodor Dostoievski etc. In special Tolstoi si Dostoievski sunt figuri titanice ale literaturii universale, fiind desemnati de multi crtitici literari drept cei mai buni scriitori ai tuturor timpurilor.

In anii 1880 literatura ruseasca a inceput sa se schimbe. Perioada marilor romancieri se terminase, nuvelele si poezia devenisera genurile dominante, iar perioada ce a urmat a fost numita Epoca de Argint a literaturii rusesti. Inainte mai mult aflata sub influenta realismului, literatura rusa a fost supusa valului de simbolism intre anii 1893 si 1914. Scriitorii cei mai importanti ai acestei perioade sunt Valeri Briusov, Andrei Beli, Anna Ahmatova, Ivan Bunin, Maxim Gorki etc.