Traducere romana rusa

Traducere romana rusa

Cautati persoana potrivita pentru o traducere romana rusa autorizata?

Biroul nostru de traduceri va asteapta cu entuziasm pentru traducere romana rusa.

Va putem ajuta oricand cu traducere romana rusa la standarde inalte, livrata intr-un timp cat se poate de scurt.

Echipa noastra este formata doar din traducatori cu experienta, autorizati de Ministerul de Justitie din Romania. Astfel, indiferent de domeniu (economic, juridic, tehnic, etc) puteti avea siguranta ca traducerea romana rusa primita este una corecta.

Mai mult decat atat, va putem furniza si legalizarea, supralegalizarea sau apostilarea traducerilor.

Firma noastra va pune de asemenea la dispozitie si servicii de interpretariat rusa de top, in care va puteti increde ca se va ridica la nivelul asteptarilor dvs.

Va invitam sa ne contactati atat pentru a ne solicita o traducere romana rusa, cat si pentru traducere din/in alte 26 de limbi.

Despre limba rusa

Limba rusa are un trecut cultural exceptional. Este limba celebrilor scriitori Tolstoi si Dostoievski, a compozitorului Prokofiev si a marilor tari rusi.

Astazi, rusa are o importanta deosebita. Nu doar ca este vorbita ca limba materna de mai mult de 170 milioane de oameni, dar este si una dintre cele sase limbi oficiale ale ONU.

In secolul al saselea slavii au migrat din teritoriul Ponoliei de azi, ocupand mare parte din regiunea balcanica. Pana in secolul al X-lea aparusera deja 3 grupuri de limbi slave: de sud, de vest si de est.

Se crede ca limba rusa s-a desprins din limba slava de est in sec. al X-lea, odata cu ucraineana, si bielorusa (denumita si rusa alba).

Trasaturile gramatice similare ale acestor limbi slave de est, permiteau, initial, folosirea aceluiasi sistem de scriere.

Alfabetul chirilic, cel cu ajutorul caruia se realizeaza scrierea in limba rusa moderna, a aparut in sec al IX-lea, fiind alcatuit de misionarii bizantini Constantin (care mai tarziu si-a schimbat numele in Chiril) si Metodiu. Alfabetul chirilic se bazeaza, in mare parte, pe cel grecesc, cu doar cateva litere in plus, reprezentand sunete ce nu sunt intalnite in limba greaca.