Traducator limba rusa

Traducator limba rusa

Aveti nevoie de un traducator limba rusa pentru documentele dumneavoastra?

Cautarile dvs se pot incheia aici! Biroul nostru de traduceri va pune la dispozitie traducator limba rusa profesionist,  cu o vasta experienta, autorizat de Ministerul de Justitie din Romania!

Garantam corectitudinea traducerilor efectuate de traducatorii nostri de limba rusa, indiferent de domeniu: tehnic, juridic, economic, medical etc.

Apelati cu incredere la serviciile oferite de noi, si veti beneficia de traduceri rusa de calitate, intr-un timp cat mai scurt.

Pentu traduceri urgente va punem la dispozitie serviciul nostru de traduceri online.

In afara de traducator limba rusa, oferim o gama variata de servicii, incluzand interpretariat rusa, traduceri rusa legalizate, supralegalizate, apostilate.

In plus, pretul pentru toate acestea este avantajos clientului !

Asteptam sa ne contactati nu doar pentru a va oferi  un traducator limba rusa, ci si pentru traduceri din/in alte limbi.

Calitatea reprezinta un standard pentru noi!

Despre limba rusa

Insusirea pronuntiei din limba rusa este dificila pentru ca accentul este liber, adica poate fi plasat pe oricare dintre silabe. Asadar, intrucat nu sunt reguli in aceasta privinta, accentul fiecarui cuvant in parte trebuie invatat separat. De fapt, pozitia accentului inr-un substantiv, spre exemplu, poate varia pe parcursul declinarii la toate cazurile si numerele. Anumite cuvinte omografe pot fi diferentiate numai prin accent. In plus, in limba rusa nu se face o diferenta semnifiativa intre vocalele lungi si cele scurte.

Din punctul de vedere al gramaticii, limba rusa contine multe inflexiuni. Substantivul are 6 cazuri (nominativ, genitiv, dativ, acuzativ, instrumental si prepozitional). De asemenea, exista trei genuri in limba rusa: feminin, masculin, neutru. Desi verbul are doar trei timpuri (trecut, prezent si viitor), acesta are o trasatura in plus fata de verbul din limba romana: categoria  aspectului, ce permite exprimarea unor nuante destul de subtile, uneori intraductibile in romana. In plus, in limba rusa exista 5 moduri si 4 diateze.